Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія задіє унікальну технологію для складних смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія задіє унікальну технологію для складних смартфонів

Компанія TCL запропонувала унікальну технологію, яка дозволить складати смартфон, як підзорну трубу

18 лютого 2020, 16:12 comments1790
Поділіться публікацією:
Китайська компанія задіє унікальну технологію для складних смартфонів

Смартфони Samsung Galaxy Fold, Motorola Razr, Royole Flexpai і багато інших мають шарнір, що дозволяє згинати дисплей. Висувний телефон TCL може стати першим, на якому буде задіяна нова технологія.

За словами анонімного джерела, компанія TCL планувала продемонструвати концептуальний телефон на Mobile World Congress 2020. Цей пристрій, який умовно називається TCL Slide, за розміром відповідає стандартному складному смартфону в закритому стані. Однак, коли користувач відкриває пристрій так само, як телескоп, він стає більше схожим на планшет.

Дизайн TCL Slide розміром зі смартфон дуже схожий на TCL 10 Pro, що дозволяє припустити, що цей телефон, швидше за все, існує тільки в якості концепції, принаймні на даний момент.

jHOJCP_hjHm69kPoZVkEWv4Nc.jpg

Незважаючи на те, що зображення дають чітке уявлення про телефон з усіх боків, залишається не зовсім ясним, як він працює. Якщо він висувається в планшет, це має означати, що це один безперервний дисплей з однієї сторони на іншу. Як цей екран "згортається" всередині телефону, коли він закритий? Важко сказати, але телефон, ймовірно, трохи товщий звичайного смартфона, щоб вмістити додатковий простір, необхідний для розміщення дисплея.

Дисплей також майже напевно зроблений з пластика, оскільки він повинен бути досить гнучким, щоб ковзати взад і вперед в такому тісному просторі. Це, мабуть, означало б, що у слайда TCL будуть ті ж проблеми з довговічністю, які були помітні на інших складних платформах.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Китаї мають намір створити "потіючі" смартфони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!