Головна Новини HI-tech телефони Компанія Sony представила новий смартфон з підтримкою 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony представила новий смартфон з підтримкою 5G

Новий флагман Sony забезпечує зв'язок покоління 5G, а також технологію Sony Alpha AF для забезпечення високошвидкісної зйомки

24 лютого 2020, 16:24 comments2726
Поділіться публікацією:
Компанія Sony представила новий смартфон з підтримкою 5G

Сьогодні компанія Sony розширила лінійку своїх смартфонів Xperia, представивши свій останній флагман, який отримав назву Xperia 1 II. Телефон забезпечує зв'язок наступного покоління 5G і використовує технологію Sony Alpha AF для забезпечення неперевершеної високошвидкісної зйомки.

Новий Xperia 1 II оснащений процесором Snapdragon 865, в поєднанні з 8 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X і 256 ГБ вбудованої пам'яті. Останній флагманський телефон Sony має такий же 6,5-дюймовий HDR OLED-дисплей 21: 9, як і минулорічний Xperia 1, але тепер пропонує функцію Motion Blur. За словами компанії, це забезпечує "еквівалентну перевагу" для дисплеїв з частотою оновлення 90 Гц.

У відділі камер Xperia 1 II має 12-мегапіксельну матрицю з трьома задніми камерами з оптикою і технологіями ZEISS, запозиченими у камер Sony Alpha. Телефон може похвалитися автофокусуванням в режимі реального часу з відстеженням очей і швидкістю до 20 кадрів в секунду при автофокусуванні. Він також може розраховувати AF / AE до 60 разів в секунду. Для селфі Xperia 1 II має 8-мегапіксельну камеру на передній панелі, як і його попередник.

Також є батарея ємністю 4000 маг з швидким проводовим підключенням 18 Вт і підтримкою швидкої зарядки Qi. На відміну від більшості інших флагманських телефонів, які були анонсовані в цьому році, Xperia 1 має роз'єм 3,5 мм для дротяних навушників.

Sony заявляє, що Xperia 1 II почне поставлятися на деяких ринках з кінця весни в чорному і фіолетовому кольорах. Телефон буде поставлятися з Android 10 з коробки. Оскільки у телефоні відсутня підтримка mmWave, на території Сполучених Штатах він буде підтримувати лише 4G.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony закриває застарілі форуми PlayStation.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!