Головна Новини HI-tech телефони Компанія Vivo представить концептуальний смартфон на цьому тижні
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Vivo представить концептуальний смартфон на цьому тижні

Новий смартфон Vivo буде представлений в режимі онлайн-заходу через загрозу коронавіруса

26 лютого 2020, 16:57 comments1467
Поділіться публікацією:
Компанія Vivo представить концептуальний смартфон на цьому тижні

Китайська компанія Vivo, відома виробництвом високотехнологічних смартфонів, збирається випустити свій концептуальний телефон Vivo APEX 2020 28 лютого. Схоже, що новий смартфон планувалося представити на заході MWC 2020, який повинен був стартувати в понеділок і закінчитися в четвер, але був скасований через коронавірус. Тим не менш, Vivo не стане скасовувати презентацію.

Анонс цього флагмана буде проведено через онлайн-захід. Vivo APEX 2020 буде оснащений 6,45-дюймовим екраном з кутом повороту 120 градусів з обох сторін смартфона, що досить дивно. Очікується, що він також буде мати частоту оновлення 120 Гц, що робить його швидко реагуючим на дотик і дає ряд інших переваг. Частота оновлення 120 Гц — це тенденція, яку зараз використовує кожен смартфон. Він також буде оснащений сенсорними кнопками другого покоління, чутливими до тиску.

Витоки виявили ряд чудових характеристик. Згідно Android Authority, цей смартфон буде мати 5-7,5-кратну оптичну зону і, можливо, 48-мегапіксельну камеру. Камера має Gimbals, який можна використовуватись у професійній фотографії для стабілізації відео. Це означає, що вона може мати дійсно стабільні механізми для зйомки відео. 

Як повідомляло видання "Коментарі". компанія Vivo представила унікальний смартфон для геймерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!