Головна Новини HI-tech телефони Гнучкий смартфон Microsoft отримає оригінальну функцію перегляду повідомлень
commentss НОВИНИ Всі новини

Гнучкий смартфон Microsoft отримає оригінальну функцію перегляду повідомлень

Користувачі зможуть побачити зміст повідомлень, не відкриваючи їх повністю

27 лютого 2020, 12:12 comments1480
Поділіться публікацією:
Гнучкий смартфон Microsoft отримає оригінальну функцію перегляду повідомлень

Смартфон Microsoft Surface Duo є привабливим пристроєм і може стати відповіддю на деякі питання про поточний стан ринку складних смартфонів. Хоча смартфон Android не має гнучкого дисплея, він володіє міцною і привабливою естетикою, яка може більш ніж компенсувати гнучкість удару. Він навіть має зручну функцію перегляду, що дозволяє користувачам переглядати повідомлення, не відкриваючи їх повністю.

Кілька коротких відеокліпів, опублікованих у Twitter компанією WalkingCat, демонструють роботу Microsoft Surface Duo. У першому ролику виділена функція перегляду повідомлень: пристрій відкрито лише трохи, і в правій частині внутрішнього подвійного екрана з'являється безліч інформації. Для користувача Surface Duo це непомітний спосіб перевірити свій пристрій, не виставляючи обидва дисплея на екран.

Другий кліп знову показує функцію перегляду, але на цей раз відображається вхідний виклик, і власник Microsoft Surface Duo може потім вирішити, чи хоче він прийняти виклик чи ні. Увесь пристрій відкривається для відображення обох дисплеїв, і вибирається зелена кнопка підтвердження виклику. Передбачається, що просте закриття Surface Duo відхилить вхідний виклик. Це чудова функція, яка збільшує загальний фактор бажаності Duo, який повинен бути випущений у другій половині цього року ближче до свят.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft представить нову антивірусну програму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!