Головна Новини HI-tech телефони Apple неофіційно перенесла презентацію з березня на невизначений термін через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple неофіційно перенесла презентацію з березня на невизначений термін через коронавірус

На презентації повинні були представити новий «бюджетний» iPhone SE.

11 березня 2020, 17:30 comments1879
Поділіться публікацією:
Apple неофіційно перенесла презентацію з березня на невизначений термін через коронавірус

За даними профільних джерел, компанії Apple з Купертіно довелося перенести свою березневу презентацію на невизначений термін на тлі спалаху китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомляє профільне видання Cult of Mac.

У штаті Каліфорнія, США, заборонили масові заходи через коронавірус, iз-за чого "яблучний" техногигант змушений був відкласти свою презентацію в цьому місяці на невизначений термін. Заборонені збори більше ніж на 1000 чоловік, а на презентації зазвичай присутня приблизно така ж кількість людей.

Незважаючи на те, що презентація офіційно не була анонсована компанією, багато ЗМІ писали, що вона повинна була відбутися 31 березня. Тепер, за даними профільних видань, які посилаються на джерела в компанії, презентація обов'язково відбудеться, але поки точна дата невідома.

31 березня в Каліфорнії повинні були представити новий "бюджетний" iPhone SE 2 (або iPhone 9) і кілька інших гаджетів. У штаті сьогодні зареєстровано 133 людини з коронавірусом. Всього в США заразилися близько 900 осіб, з них 30 померли від хвороби.

Новий смартфон Applе повинен отримати 4,7-дюймовий екран, останній процесор А13, 3 ГБ ОЗУ і сканер відбитків пальців Touch ID на кнопцi Home. Очікуваний цінник становив 400 доларів.

Як повідомляв портал "Коментарі", Apple перевела 12 тисяч своїх співробітників на домашню роботу через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!