Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung представила новий смартфон середнього класу
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung представила новий смартфон середнього класу

Samsung Galaxy A11 оснащений 6,4-дюймовим сенсорним РК-дисплеєм, селфі камерою і сканером відбитків пальців

16 березня 2020, 10:39 comments2024
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung представила новий смартфон середнього класу

Компанія Samsung опублікувала інформацію про новий смартфон Galaxy A11 на своєму офіційному сайті. Як не дивно, до цих пір немає супутнього прес-релізу, а список специфікацій, який доступний на даний момент, далеко не повний.

Galaxy A11, як випливає з назви, стане новою моделлю Samsung початкового рівня в лінійці смартфонів середнього класу. Він оснащений 6,4-дюймовим сенсорним РК-дисплеєм з роздільною здатністю 720x1560 пікселів, у верхній лівій частині якого розташована камера для селфі з перфорацією (це пристрій на 8 Мп з діафрагмою f / 2.0).

На задній панелі знаходиться основний 13-мегапіксельний шутер з діафрагмою f / 1.8, надширокий 5 мегапікселів f / 2.2 і датчик глибини 2 мегапікселі f / 2.4. Сканер відбитків пальців також знаходиться на задній панелі. А11 має розміри 161,4 х 76,3 х 8 мм і важить 177 г. При його можливій низькій ціні і з урахуванням всіх інших специфікацій (а також характеристик більш дорогих моделей А) він буде з пластиковою задньою панеллю. Galaxy A11 має восьмиядерний процесор з частотою 1,8 ГГц, хоча SoC, до складу якого він входить, не згадується. Смартфон буде мати 2/3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ розширюваної пам'яті.

Неясно, коли саме смартфон з'явиться на прилавках магазинів і на яких ринках він буде доступний. Невідомою залишається і ціна.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung налякала користувачів незрозумілим повідомленням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!