Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія запатентувала унікальний складаний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія запатентувала унікальний складаний смартфон

Новий смартфон Xiaomi має унікальну конструкцію, але незрозуміло, наскільки вона буде практичною

18 березня 2020, 03:00 comments1748
Поділіться публікацією:
Китайська компанія запатентувала унікальний складаний смартфон

Компанія Xiaomi запатентувала новий телефон в стилі розкладачки. Він має дві камери для селфі і унікальний складаний дизайн. Як повідомляє TigerMobiles, Xiaomi опублікувала новий патент в Китайському відомстві по товарних знаках (CNIPA). У патенті показаний смартфон типу розкладачки, який складається назад і в довжину, тому верхня частина екрана складається до задньої частини пристрою.

Найцікавіше, що смартфон не складається навпіл. Швидше складна складка спрямована до верхньої частини пристрою, так що фактично переміщується тільки невелика частина дисплея. Таким чином, налаштування селфі камери з подвійним отвором стає налаштуванням задньої камери.

Використання одного модуля камери як спереду, так і ззаду не є новою ідеєю, але вибір Xiaomi цікавий, враховуючи, що налаштування задньої камери пристрою зазвичай перевершує його селфі камери.

J0vhyfHfoDhp26ttHGuAvDg3K.jpg

Враховуючи цей цікавий дизайн, смартфон має ряд можливих переваг. Тільки з однією камерою цей телефон може похвалитися більш конкурентоспроможною ціною в порівнянні з аналогами. З іншого боку, складаний телефон навряд чи взагалі зможе похвалитися доступною ціною. Але, на відміну від інших складних конструкцій, такому смартфону з частковим згином може знадобитися тільки одна батарея, на відміну від гібридної конструкції з двома отворами, наприклад, на Galaxy Z Flip.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила підставку для моніторів з дезінфекційною лампою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!