Головна Новини HI-tech телефони Nokia нишком представила новий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Nokia нишком представила новий бюджетний смартфон

Nokia представила новий доступний смартфон, орієнтований на ринки, що розвиваються

18 березня 2020, 13:33 comments2436
Поділіться публікацією:
Nokia нишком представила новий бюджетний смартфон

Компанія HMD Global анонсувала новий смартфон Nokia C2. Цей телефон являє собою зовсім новий випуск Android Go, що означає, що він орієнтований на ринки, що розвиваються. Цей телефон є прямим наступником Nokia C1, який вийшов ще в грудні минулого року. Це значне оновлення, оскільки воно йде з підтримкою 4G.

Nokia C2 володіє більшим дисплеєм, ніж Nokia C1, але дизайн практично такий же. Пристрій виконаний з полікарбонату (пластику), а ззаду є одна камера. Брендинг компанії також включений туди. Рамки пристрою не зовсім тонкі. Навіть його бічні панелі досить товсті, але це те, що користувач очікує від смартфона Android Go. Фірмовий знак Nokia також є над дисплеєм. До речі, пристрій включає в себе динамік, звернений назад.

Телефон працює під управлінням Android 9 Pie Go Edition, який легший, ніж звичайне програмне забезпечення Android 9 Pie. Він також поставляється з низкою програм "Go" від Google, які призначені для використання на таких бюджетних телефонах. Пристрій оснащено 5,7-дюймовим дисплеєм HD (1520 x 720) з співвідношенням сторін 18: 9. Телефон оснащений чотирьохядерним процесором Unisoc з тактовою частотою 1,4 ГГц.

Пристрій було анонсовано в колірній гамі і Black Cyan, але вартість поки не відома. Більш детальна інформація про ціни та наявність повинна бути доступна 19 березня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Nokia "воскресить" популярну модель старого телефону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!