Головна Новини HI-tech телефони Applе обмежила продаж онлайн — не більше двох iPhone і AirPods Pro в одні руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Applе обмежила продаж онлайн — не більше двох iPhone і AirPods Pro в одні руки

Тепер покупці техніки Apple не зможуть закупити iPhone онлайн

20 березня 2020, 19:09 comments2018
Поділіться публікацією:
Applе обмежила продаж онлайн — не більше двох iPhone і AirPods Pro в одні руки

Всесвітньо відома технокомпанiя Apple обмежила онлайн-продаж деяких своїх продуктів у всьому світі. У список обмежень потрапили всі моделі смартфонів iPhone і бездротових навушників AirPods Pro — один покупець може замовити онлайн не більше двох iPhone або AirPods Pro за одне замовлення. Про це повідомляє TJournal.

Під обмеження потрапили не тільки флагманські гаджети компанії, але і смартфони 2018 і навіть 2017 року випуску — iPhone XR і iPhone 8 відповідно. При цьому інші гаджети, крім iPhone і AirPods Pro, можна придбати в необмеженій кількості, як і раніше.

Раніше Apple вже приймала відповідні рішення про обмеження продажу, але в основному на старті випуску пристроїв. Причина такого рішення в поточних реаліях невідома.

13 березня The Verge повідомляв, що через поширення коронавіруса Covid-19 поставки iPhone можуть бути обмежені. Генеральний директор Apple Тім Кук запустив методику своєчасного виробництва (JIT), яку вже застосовують в індустрії авто.

Як повідомляв портал "Коментарі", Disney відмовився публікувати звіти про касові збори — в США закрилися майже всі кінотеатри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!