Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung представила смартфони в стилі Marvel
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung представила смартфони в стилі Marvel

Samsung представила обмежений випуск смартфонів, присвячених Залізній людині

23 березня 2020, 16:43 comments2286
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung представила смартфони в стилі Marvel

Компанія Samsung представила свою серію Galaxy S20 на заході Galaxy Unpacked в декількох колірних варіантах. Компанія також випустила спеціальну версію до Олімпійських ігор 2020 року. Однак, здається, цього недостатньо для виробника смартфонів, і тепер він оголосив про нову версію смартфона Iron Man Edition Galaxy S20 5G в Китаї.

Компанія анонсувала спеціальну версію для Galaxy S20 5G, Galaxy S20 5G і Galaxy S20 Ultra 5G. Смартфон поставляється з коробкою червоного кольору з підписом Тоні Старка і написом "Старк". Смартфони спеціального випуску упаковують в нестандартний чохол. Також в комплекті присутні індивідуальні навушники з нестандартним чохлом і кільце, схоже на дуговий реактор, який присутній на костюмі Залізної людини.

Крім того, в серію Galaxy S20 Iron Man надійде спеціальна тема з шпалерами і мелодіями. В іншому всі технічні характеристики залишаться такими ж, як і в оригінальній серії Samsung Galaxy S20. Смартфон обмеженої серії буде продаватися на JD.com за ціною близько 986 доларів США за 12 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ вбудованої пам'яті. Galaxy S20 5G Iron Man Edition буде коштувати близько 1127 доларів США з 12 ГБ ОЗУ + 128 ГБ.

Між тим, Samsung Galaxy S20 Ultra Iron Man Edition стане одним з найдорожчих телефонів в серії, що поставляється в чорному і сірому кольорах. Смартфон буде продаватися з 12 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ вбудованої за 1400 доларів. 16 ГБ ОЗУ і 512 ГБ сховища будуть коштувати близько 1831 доларів США. Ще не відомо, коли Samsung планує представити нову версію смартфона на індійському ринку.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung незабаром закриє свій ігровий сервіс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Joseph Donahue

2 березня 2023, 13:07

Excellent, what a webpage it is! This weblog provides valuable facts to us, keep it up. UpdateLand

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!