Головна Новини HI-tech телефони Apple може представити бюджетний смартфон найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple може представити бюджетний смартфон найближчим часом

Бюджетний iPhone буде мати 4,7-дюймовий дисплей, одну задню камеру і 64 ГБ оперативної пам'яті

31 березня 2020, 16:10 comments2063
Поділіться публікацією:
Apple може представити бюджетний смартфон найближчим часом

Компанія Apple готує до виходу новий недорогий iPhone, який повинен бути запущений в першій половині 2020 року. Враховуючи поточну ситуацію в США та інших країнах, неясно, чи буде пристрій випущено в заплановані терміни, але є ознаки того, що це може відбутися найближчим часом.

Джерело, яке відправило електронний лист виданню MacRumors, поділилося фотографією чохла Urban Armor Gear, розробленим для нового 4,7-дюймового 2020 iPhone. Фотографія, як стверджується, була зроблена співробітником компанії-розробника Best Buy. За словами джерела, співробітникам Best Buy було доручено не продавати ці чохли до неділі 5 квітня.

Можливо, ця дата буде означати запуск бюджетного iPhone вже цього тижня, але досі немає ніяких конкретних подробиць про те, коли вийде новий iPhone. Оскільки ніяких подій у найближчому майбутньому не очікується, про недорогий iPhone можна буде оголосити в будь-який момент за допомогою прес-релізу.

Є відомості, що новий iPhone буде ідентичний iPhone 8, але з чіпом A13 всередині, 4,7-дюймовим дисплеєм, задньою камерою з одним об'єктивом, товстою верхньою і нижньою рамками і кнопкою Touch ID Home. Очікується, що він буде поставлятися в сірому, сріблястому і червоному кольорах. Також будуть матися флеш-накопичувачі на 64 ГБ і 128 ГБ пам'яті. Невідомо, як Apple назве свій новий смартфон, але, згідно з чутками, його будуть називати або "iPhone 9" або "iPhone SE 2". Коштувати він буде близько 399 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple може відкласти випуск iPhone 5G.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!