Головна Новини HI-tech телефони Microsoft розробляє смартфон з трьома дисплеями
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft розробляє смартфон з трьома дисплеями

Третій дисплей в смартфоні Microsoft буде ледь помітним на тлі двох інших екранів

2 квітня 2020, 16:11 comments2453
Поділіться публікацією:
Microsoft розробляє смартфон з трьома дисплеями

Новий патент показав, що компанія Microsoft розглядає можливість розробки нового продукту Surface з трьома дисплеями на одному шарнірному механізмі.

Згідно з патентом, новий пристрій Microsoft має два окремих екрани, сполучених разом з одним шарнірним механізмом посередині, повідомляє GizmoChina. Крім двох основних дисплеїв, патент також розкриває набагато менший третій дисплей, який виглядає як рядок стану на краю пристрою.

Патент також розповідає про механізм закриття Surface Duo з двома екранами, який більше схожий на недавно випущений Samsung Galaxy Fold, який буде працювати на Android від Google. Microsoft в жовтні минулого року продемонструвала складаний смартфон Surface Duo, який, як очікується, буде доступний у святковий сезон цього року. Surface Duo оснащений двома дисплеями, утримуваними разом повністю обертовим шарніром, який можна відрегулювати під будь-яким кутом. Нещодавно Всесвітня організація інтелектуальної власності (ВОІВ) опублікувала патент на цей конкретний механізм шарніра.

Смартфон Surface Duo буде мати два 5,6-дюймових дисплея, які розширюються до 8,3-дюймового екрану. Він зможе запускати додатки з магазину Google Play.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft розробила віртуальну реальність для сліпих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!