Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung пожертвує смартфони британським лікарням
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung пожертвує смартфони британським лікарням

Смартфони, які Samsung передасть британським лікарням, можна легко використовувати, не знімаючи рукавичок

9 квітня 2020, 10:53 comments1362
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung пожертвує смартфони британським лікарням

Мобільний гігант Samsung жертвує 2000 смартфонів Національній службі охорони здоров'я Великої Британії для використання в лікарнях Найтінгейла. Медперсонал забезпечать смартфонами Galaxy XCover 4s, які можуть без проблем використовуватися при носінні рукавичок.

Samsung заявила, що Національна служба охорони здоров'я Великої Британії вже замовила додаткові 20 000 телефонів і планшетів, які компанія погодилася постачати за собівартістю, не отримуючи прибутку. На додаток до пожертви 2000 смартфонів Samsung також пообіцяла встановити до 35 дезінфекційних машин, які використовують ультрафіолетове випромінювання UVC для стерилізації речей, в лікарнях Найтингейла; відправити мобільні майстерні в лікарні міста, щоб запропонувати медичним працівникам безкоштовний ремонт пристроїв; пожертвувати місце для реклами на підключених до Інтернету телевізорах Samsung, які належать широкій публіці, для показу повідомлень про карантинну ситуацію в країні.

Facebook також жертвує 2050 моніторів для відеодзвінків. Вони призначені для поліпшення відеочатів за рахунок використання штучного інтелекту, що дозволяє тримати дозвонювачів в поле зору, коли вони переміщуються по кімнаті. Це полегшує виконання повсякденних справ при продовженні розмови. Facebook заявив, що відправить пристрої в лікарні та будинки престарілих в декількох містах, включаючи Ессекс, Лондон, Манчестер, Ньюкасл і Суррей.

Як повідомляло видання "Коментарі", в мережі з'явилися зображення нового смартфона Samsung.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!