Головна Новини HI-tech телефони Характеристики нового смартфона Google з'явилися в мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Характеристики нового смартфона Google з'явилися в мережі

Смартфон Google Pixel 4a буде мати 5,8-дюймовий дисплей, а також можливість швидкої зарядки

10 квітня 2020, 10:32 comments1869
Поділіться публікацією:
Характеристики нового смартфона Google з'явилися в мережі

Смартфон Google Pixel 4a, наступник торішнього середнього класу Pixel 3a, вже деякий час перебуває в новинах у вигляді витоків і тизерів. Тепер деякі з його специфікацій були доповнені, надаючи нові деталі, а також підтверджуючи деякі попередні витоки. Очікується, що телефон буде випущений з 5,81-дюймовим Full-HD екраном. Крім того, зображення для роздрібної коробки Google Pixel 4a також просочилося, показуючи модуль квадратної камери і опцію чорного кольору.

Згідно зі звітом 9to5Google, у прийдешнього Google Pixel 4a буде 5,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080х2,340 пікселів. Нагадаємо, що Google Pixel 3a має 5,6-дюймовий дисплей Full-HD (1080x2,220 пікселів). Очікується, що новий Pixel 4a буде оснащений восьмиъядерным процесором Snapdragon 730 SoC з графічним процесором Adreno 618.

Крім того, у звіті 9to5Google говориться, що батарея Google Pixel 4a буде мати акумулятор ємністю 3 080 мАг і поставляється в двох варіантах: 64 ГБ і 128 ГБ. Очікується, що обидва ці варіанти будуть мати 6 ГБ оперативної пам'яті. У смартфоні можлива швидка зарядка 18 Вт через порт USB Type-C. Камера на задній панелі буде мати 12,2-мегапіксельний сенсор з можливостями запису відео, аналогічними Google Pixel 4. Новий витік також передбачає наявність 8-мегапіксельного селфі-шутера, а також роз'єм для навушників 3,5 мм

Як повідомляло видання "Коментарі", Google відкрила безкоштовний доступ до свого ігрового сервісу



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!