Головна Новини HI-tech телефони Гаджети Samsung позбудуться голосового асистента
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаджети Samsung позбудуться голосового асистента

Віртуальний помічник Samsung S Voice буде замінений більш просунутим голосовим інтерфейсом

14 квітня 2020, 01:15 comments2015
Поділіться публікацією:
Гаджети Samsung позбудуться голосового асистента

Компанія Samsung закриває свій віртуальний помічник S Voice через пару місяців. Робота S Voice буде припинено з 1 червня, що є невеликою, але значною зміною для компанії, оскільки вона ще більше фокусується на Bixby в якості голосового інтерфейсу.

Колись S Voice був голосовим помічником, порівнянним з Siri від Apple. Після запуску програми вона може обробляти запити на дзвінки, встановлювати нагадування, давати вказівки та інші основні завдання, доручені йому за допомогою голосу. Елементарний голосовий помічник був включений в Bixby 1.0, коли з'явився смартфон Galaxy S8. Перша ітерація Bixby, незважаючи на всі її недоліки, могла обробляти набагато більше, ніж S Voice. Оновлений Bixby 2.0 вийшов через рік і став приємною несподіванкою щодо можливостей і простоти використання.

Починаючи з червня, S Voice не буде працювати навіть на тих смартфонах, де він ще існує. Будь-хто, хто спробує запустити S Voice, отримає повідомлення про помилку. Тій невеликій групі людей, у яких є смартфони Samsung з S Voice і які все ще використовують його, доведеться перейти на пристрій з Bixby. Вони також можуть просто переключитися на використання Googe Assistant, який доступний на кожному смартфоні Android.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung пожертвує смартфони британським лікарням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!