Головна Новини HI-tech телефони Компанія Lenovo представить смартфон зі знімним акумулятором
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Lenovo представить смартфон зі знімним акумулятором

Новий смартфон має досить бюджетні характеристики, включаючи 6,07-дюймовий дисплей і чіпсет Unisoc

14 квітня 2020, 13:45 comments1763
Поділіться публікацією:
Компанія Lenovo представить смартфон зі знімним акумулятором

Компанія Lenovo представила новий смартфон, який поставляється з 6,07-дюймовим дисплеєм, чіпсетом Unisoc, знімним акумулятором ємністю 4000 мАг.

Смартфон Lenovo A7 був представлений з бюджетними характеристиками. В той час як Lenovo ще офіційно не анонсує пристрій, Unisoc оприлюднив ці функції в Twitter. Останній смартфон від компанії поставляється з 6,07-дюймовим дисплеєм, чіпсетом Unisoc, знімним акумулятором ємністю 4000 мАг. Lenovo пропонує пристрій в двох кольорах, чорному і синьому.

У Lenovo A7 вбудований восьмиъядерный процесор Unisoc SC9863A. У поєднанні з графічним процесором PoweVR IMG8322. Існує 6,07-дюймовий дисплей з 87-процентним співвідношенням екрану до тіла. Апарат демонструє дизайн з надрізом у вигляді краплі води. Він поставляється з ОС Android 9 Pie замість новітньої ОС Android 10. За повідомленнями, Lenovo буде продавати телефон з 2 ГБ оперативної пам'яті. На задній стороні пристрою є сканер відбитків пальців. Lenovo A7 поставляється зі знімним акумулятором ємністю 4000 мАг.

Бренд стверджує, що пристрій може забезпечити 10 годин відтворення звуку, 57 годин у режимі розмови, до 416 годин в режимі очікування і 84 години в режимі відтворення музики.

Крім того, Lenovo і Motorola нещодавно продовжили гарантію на свої смартфони та аксесуари до 31 травня. Компанії будуть пропонувати цю розширену безкоштовну глобальну гарантію на додаткові 75 днів до 31 травня 2020 року на всі продукти. Термін дії гарантії на сімейство продуктів, який проходив з 15 березня по 30 квітня 2020 року, буде продовжено до 31 травня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Lenovo оновила лінійку ігрових ноутбуків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!