Головна Новини HI-tech телефони Велика Британія спрощує правила використання гаджетів в лікарнях
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика Британія спрощує правила використання гаджетів в лікарнях

Пацієнти в відділеннях інтенсивної терапії отримають можливість спілкуватися з рідними або хоча б чути їх голос

16 квітня 2020, 10:48 comments1564
Поділіться публікацією:
Велика Британія спрощує правила використання гаджетів в лікарнях

Лікарні послаблюють суворі заборони на використання смартфонів і планшетів в відділеннях інтенсивної терапії під час пандемії коронавірусу. Тим, хто перебуває в лікарні з Covid-19, часто не дозволяють мати відвідувачів, навіть їх найближчих родичів.

Одна благодійна організація прагне надати планшети з підтримкою 4G кожному відділенню інтенсивної терапії у Великій Британії, в той час як деякі відділення інтенсивної терапії в даний час заохочують людей приносити свої телефони.Такі кроки можуть допомогти зняти стрес ізоляції. Крім того, це дає можливість попрощатися. Проект Life Lines був створений професором Луїзою Роуз і консультантом по реанімації доктором Джоелем Мейєром.

"Щоб знизити ризик зараження, лікарні в даний час обмежують кількість відвідувачів, а це означає, що багато пацієнтів не мають ніяких контактів зі своїми родичами після надходження в реанімацію. Неможливість зв'язатися з близькими людьми — це ще одна жорстока сторона пандемії", — сказав доктор Мейєр.

Благодійна організація True Colours Trust і Фонд благодійності Гетсбі вже внесли один мільйон фунтів стерлінгів і проект сподівається зібрати більше. Тим часом, в Мілтон-Кейнс співробітники лікарні використовують систему, розроблену Nye Health, щоб дозволити пацієнтам спілкуватися з близькими. Команда отримала 40 мобільних телефонів від місцевої телекомунікаційної фірми Boxx Communications.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung пожертвує смартфони британським лікарням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!