Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія готується випустити новий бюджетний смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія готується випустити новий бюджетний смартфон

Ймовірно, бюджетний смартфон Redmi буде мати акумулятор ємністю 4920 мАг і 6,53-дюймовий дисплей

17 квітня 2020, 14:10 comments1477
Поділіться публікацією:
Китайська компанія готується випустити новий бюджетний смартфон

Компанія Xiaomi може працювати над новим смартфоном Redmi, який, ймовірно, стане ще однією пропозицією компанії середнього рівня. Таємниця існування смартфона Redmi була підтверджена через сайт мобільної аутентифікації TENNA. Хоча деякі з його функцій були передані через TENNA, інші були опубліковані в Weibo.

Згідно зі списком TENNA, новий телефон Redmi буде мати розміри 162,3 x 77,2 x 8,9 мм. Пристрій вказано з 6,53-дюймовим дисплеєм, але його роздільна здатність залишається невідомою. Єдине інше розуміння, яке дає цей список про загадковий смартфон Redmi, — це акумулятор ємністю 4920 маг. Тим не менш, ще один витік з боку китайського типстера Digital Chat Station на Weibo дозволяє припустити, що 6,53-дюймовий дисплей буде мати роздільну здатність FHD 1080 x 2340 пікселів. Тип надрізу поки не виявлено.

Ходять чутки, що під капотом Redmi M2003J15SC буде встановлено восьмиядерний чіпсет MediaTek Helio G80 з тактовою частотою 2,0 ГГц. Його оперативна пам'ять і варіанти зберігання ще не оголошені, і ще невідомо, чи представить компанія пристрій в декількох конфігураціях чи ні. Також повідомляється, що Redmi M2003J15SC оснащений датчиком основної камери на 48 МП.

Пристрій призначений для розміщення 13-мегапіксельної камери для селфі і відеозв'язку. У той час як у переліку TENNA пропонується блок батарей ємністю 4920 мАч, інший витік вказує на блок ємністю 5000 мАч. Раніше приціл Redmi M2003J15SC для мобільної аутентифікації пропонував підтримку швидкої зарядки 22,5 Вт.

Офіційна назва і дата запуску залишаються невідомими.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представила новий iPhone SE за 400 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!