Головна Новини HI-tech телефони Китайська компанія назвала дату виходу нового смартфону
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія назвала дату виходу нового смартфону

Новий смартфон Xiaomi буде представлений в рамках онлайн-заходу разом з низкою інших аксесуарів

27 квітня 2020, 10:53 comments1878
Поділіться публікацією:
Китайська компанія назвала дату виходу нового смартфону

Компанія Xiaomi оголосила, що 30 квітня запустить серію смартфонів Redmi Note 9. Китайський OEM оголосив у Twitter, що серія Redmi Note 9 буде представлена о 20:00 за Гринвічем через онлайн-захід, який буде транслюватися в прямому ефірі через його соціальні мережі. Повідомлення в Twitter також натякає на те, що крім запуску Redmi Note 9, компанія може також запустити "інші чудові продукти" 30 квітня, тому слід очікувати і інші аксесуари.

У березні 2020 року Xiaomi представила в Індії смартфони Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 Pro Max. Однак глобальних версій цих пристроїв не існує. Також ходять чутки, що Xiaomi може запустити Redmi 10X, пристрій середнього класу, на визначених ринках.

Redmi Note 9 Pro оснащений чіпсетом Qualcomm Snapdragon 720G в поєднанні з 4 ГБ і 6 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон оснащений 6,67-дюймовим Full HD дисплеєм, а також 48-мегапіксельною задньою камерою. Він оснащений 16-мегапіксельною фронтальною камерою, розташованою в центральній водолазній виїмці. Крім роботи на Android 10, смартфон також оснащений батареєю ємністю 5 020 мАг з швидкою зарядкою 18 Вт.

Серія Redmi Note від Xiaomi широко відома як одна з найпопулярніших бюджетних і середніх серій смартфонів, особливо на двох найбільших ринках смартфонів у світі — Індії та Китаї. В майбутньому нам ще належить побачити, як у серії Xiaomi Redmi Note у тарифах 2020 року будуть враховуватися пандемія Covid-19 і глобальна економічна криза.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представить "розумну" смарт-колонку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!