Головна Новини HI-tech телефони Смартфони середнього рівня отримають нові стандарти зарядки
commentss НОВИНИ Всі новини

Смартфони середнього рівня отримають нові стандарти зарядки

Доступні смартфони збільшать швидкість своєї зарядки на 35%

28 квітня 2020, 10:54 comments1888
Поділіться публікацією:
Смартфони середнього рівня отримають нові стандарти зарядки

Доступні смартфони стають все кращими і кращими завдяки новому дизайну, дисплеям без рамки, налаштуванню чотирьох камер, великим батареям і багато чому іншому. Однак, однією особливістю, якої не вистачає багатьом доступним смартфонам, є можливість швидкої зарядки. Компанія по розробці і дослідженню бездротових засобів зв'язку Qualcomm представила технологію Quick Charge 3+, яка забезпечить стандартну швидку зарядку користувачам смарфтонами доступного сегмента.

Хоча більшість брендів пропонують можливості швидкої зарядки на своїх смартфонах, вони, як правило, використовують власні рішення для зарядки. Ці стандарти швидкої зарядки гарні, але для використання можливостей швидкої зарядки весь час потрібні спеціальні зарядні пристрої.

Першим пристроєм, який запустить цей новий Quick Charge 3+, є недавно випущений Mi 10 Youth на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 765G. Mi 10 Youth підтримує стандарти зарядки Quick Charge 4 і Quick Charge 3 +. Qualcomm стверджує, що з Quick Charge 3+ пристрій може працювати з 0% до 50% за 15 хвилин, що на 35% швидше і на 9 градусів Цельсія нижче, ніж в попередніх поколіннях. QC 3 буде підтримувати стандартні USB-кабелі типу A до типу C та аксесуари.

Крім того, Quick Charge 3+ назад сумісний з пристроями Quick Charge попереднього покоління, що означає, що нові пристрої можуть працювати з аксесуарами Quick Charge 3+. Ця технологія також має вбудовану можливість живлення від кабелю і кілька інших механізмів безпеки.

Як повідомляло видання "Коментарі", американські вчені навчилися заряджати смартфони через Wi-Fi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!