Головна Новини HI-tech телефони Нові моделі iPhone в цьому році випустять на місяць пізніше — WSJ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові моделі iPhone в цьому році випустять на місяць пізніше — WSJ

У 2020 році Apple планує представити моделі iPhone 4

28 квітня 2020, 17:16 comments1805
Поділіться публікацією:
Нові моделі iPhone в цьому році випустять на місяць пізніше — WSJ

Технологічна компанія Apple з Каліфорнії відклала на місяць масове виробництво нових iPhone в 2020 році, із-за чого новинки вийдуть в магазинах як мінімум на місяць пізніше запланованої спочатку дати. Про це повідомили в виданні The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела в компанії Apple.

Поширення пандемії коронавіруса Covid-19 вплинуло на споживчий попит по всьому світу і виробництво гаджетів в Азії — центрі поставок сучасної техніки. Кожен рік компанія Apple проводить свою основну презентацію iPhone в вересні і запускає активне виробництво ще на початку літа, щоб вже до серпня забезпечити необхідні запаси.

Але в цьому році компанія буде виробляти основну частку своїх смартфонів з липня по вересень, з-за чого стандартний графік зміститься у середньому на місяць. Не виключено, що презентація та випуск пристроїв на ринок теж можуть пройти на місяць пізніше. Хоча представники компанії Apple відмовилися від коментарів.

У 2020 році компанія Apple планує представити чотири моделі нових iPhone з підтримкою нового стандарту мобільного зв'язку 5G. Серед них будуть бюджетні 2 і 2 флагманські моделі на 5,4, 6,7 і 6,1 дюйма.

Як повідомляв портал "Коментарі", Apple представила бюджетний iPhone SE за ціною від 400 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!