Головна Новини HI-tech телефони Стали відомі характеристики нового смартфона Vivo
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі характеристики нового смартфона Vivo

Новий смартфон Vivo буде оснащений 6,44-дюймовим дисплеєм, а також акумулятором на 4500 мАч

1 травня 2020, 01:15 comments1820
Поділіться публікацією:
Стали відомі характеристики нового смартфона Vivo

Vivo G1 5G, новий смартфон від Vivo, просочився напередодні свого офіційного запуску. Цей смартфон буде продаватися в Китаї і він схожий на оновлену версію Vivo S6 5G, випущену раніше в цьому місяці. Цей новий смартфон був помічений на офіційному сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю. Список особливостей майбутнього смартфона також розкриває його дизайн і ключові характеристики. Цікаво, що це буде перший смартфон, який стане частиною нової серії Vivo G.

Вперше про Vivo G1 повідомила на Weibo станція Tipster Digital Chat. Повідомляється, що прийдешній пристрій буде оснащений 6,44-дюймовим OLED-дисплеєм з водяною насічкою і роздільною здатністю Full HD +. Також відомо, що у водяній краплі знаходиться 32-мегапіксельна селфі-камера. Ззаду, у Vivo G1 є коловий модуль камери, в якому розміщена установка чотирьох камер. Повідомляється, що основною камерою є 48-мегапіксельний сенсор, а також 8-мегапіксельна надширока камера і два 2-мегапіксельних сенсора.

Згідно зі звітом, майбутній Vivo G1 буде оснащений Samsung Exynos 980 SoC і буде підтримувати підключення 5G. Кажуть, що G1 також оснащений акумулятором на 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

На даний момент немає інформації про оперативну пам'ять і сховище, але якщо смартфон дійсно заснований на Vivo S6, можна очікувати, що він буде мати 8 ГБ ОЗУ і флеш-накопичувач з 256 ГБ пам'яті. Звіт припускає, що новий Vivo G1 буде коштувати 3000 юанів. Поки немає інформації про те, чи принесе Vivo цей телефон в Індію.

Як повідомляло видання "Коментарі", Vivo представила ігровий смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!