Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung випустить бюджетну версію свого флагмана
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung випустить бюджетну версію свого флагмана

Бюджетна версія флагманського смартфона отримає підтримку 4G і буде випускатися в обмеженій кількості

14 травня 2020, 01:15 comments2471
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung випустить бюджетну версію свого флагмана

Компанія Samsung планує випустити спрощену і здешевлену версію складного смартфона Galaxy Fold. Вона повинна з'явитися у продажу в липні за ціною 1099 доларів США, що на 881 долар дешевше, ніж звичайна версія пристрою. Про це повідомляє сайт SamMobile з посиланням на гендиректора компанії Display Supply Chain Consultants Росса Янга.

Samsung збирається випустити спеціальну версію складного телефону в липні і він буде коштувати близько 1099 доларів США. Смартфон буде випускатися тільки в обмеженій кількості і в продажу з'являться близько 55 000 одиниць.

Між тим відомий журналіст Макс Вайнбах також заявив, що Samsung планує випустити Galaxy Fold Lite. Він додав, що пристрій буде випущено тільки з можливостями 4G. Цей смартфон може не мати ультратонкого скла для свого дисплея.

Обидва джерела згадали, що нова версія Fold буде мати той же форм-фактор, що й оригінал. Тим не менш, Янг сказав, що складаний телефон буде мати той же розмір, в той час як Вайнбек згадав, що він, швидше за все, буде мати менший дисплей.

Чи дійсно Samsung планує випустити імовірно доступний варіант Galaxy Fold, поки невідомо. Принаймні, необхідно дочекатися офіційної заяви компанії.

Як повідомляло видання "Коментарі", гаджети Samsung позбудуться голосового асистента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!