Головна Новини HI-tech телефони Компанія Huawei представить смартфон з унікальною системою згинання
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei представить смартфон з унікальною системою згинання

Джерела повідомляють, що система згинання нового бюджетного смартфона Huawei буде відрізнятися від інших

14 травня 2020, 17:32 comments1973
Поділіться публікацією:
Компанія Huawei представить смартфон з унікальною системою згинання

У той час як різні виробники смартфонів випустили свої версії смартфонів з гнучким дисплеєм, ринок складних телефонів все ще не доступний для середнього споживача. Ціни на складний пристрій можуть бути вище, ніж навіть на найдорожчі флагманські продукти. Але тепер новий витік стверджує, що Huawei планує випустити недорогий складаний смартфон в кінці цього року.

За словами Росса Янга, генерального директора Display Supply Chain Consultants, Huawei цієї осені випустить недорогий складаний телефон разом зі своєю флагманською серією Mate 40. Високопоставлений чиновник оприлюднив цю інформацію під час інтерв'ю на YouTube і заявив, що китайський технічний гігант розробляє смартфон з системою згинання всередину, яка відрізняється від двох раніше випущених складних телефонів Huawei, Mate X і Mate Xs.

Янг заявив, що "очікує, що Huawei буде використовувати як розкладачку, так і складувану модель, і ми думаємо, що вони з усіх сил намагаються придумати рішення для ультратонкого скла для розкладачки прямо зараз. Але ми очікуємо, що вони зроблять складну модель пізніше в цьому році".

За повідомленнями, Huawei вже розмістила велике замовлення в 500 000 одиниць для цього майбутнього складного смартфона, який буде "агресивно оцінений". Росс Янг заявив, що слід чекати появи цього продукту у вересні або жовтні 2020 року. На жаль, на даний момент немає підтвердження від Huawei щодо цієї новини.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei почала використовувати альтернативу Google Maps.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!