Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple перенесе презентацію своїх нових смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple перенесе презентацію своїх нових смартфонів

Вересневу презентацію iPhone 12 буде перенесено на жовтень

20 травня 2020, 10:51 comments1689
Поділіться публікацією:
Компанія Apple перенесе презентацію своїх нових смартфонів

Компанія Apple перенесе вересневу презентацію iPhone 12 на початок жовтня, що, ймовірно, пов'язано з впливом коронавіруса на виробничий цикл.

Випуск iPhone 12 запланований на осінь, але через вплив коронавіруса на ланцюжок поставок в Apple, можливо, доведеться відкласти запуск на більш пізній термін, ніж зазвичай. Заходи iPhone історично відбуваються в перші тижні вересня, а новий iPhone випускається протягом двох тижнів після цього.

Очікується, що Apple запропонує дві моделі iPhone 12 і дві версії Pro, причому кожна з них буде збільшеною версією Max. Стандартний рівень буде мати 5,4-дюймовий та 6,1-дюймовий OLED-дисплеї виробництва BOE, в той час як моделі Pro будуть мати 6,1-дюймовий та 6,7-дюймовий екрани виробництва Samsung і будуть мати 10-бітну глибину кольору.

Моделі Pro також виграють від наявності 6 ГБ оперативної пам'яті в порівнянні з непрофесійними моделями, що мають 4 ГБ. Версії Pro також будуть мати корпус з нержавіючої сталі в порівнянні з алюмінієвим корпусом, в той час як звичайна потрійна камера на Pro також буде мати LiDAR, в той час як у "непрофесіонала" буде пристрій з двома камерами.

Для моделей Pro буде запропоновано три ємності по 999, 1099 та 1299 доларів для версій 128, 256 і 512 ГБ відповідно. Для Pro Max ті ж потужності будуть коштувати 1099, 1199 і 1399 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple може похвалитися новим важливим придбанням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!