Головна Новини HI-tech роботи Американська технологічна компанія Amazon стала використовувати роботів для доставки товарів
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська технологічна компанія Amazon стала використовувати роботів для доставки товарів

Це наступний крок програми тестування роботів Scout

12 серпня 2019, 16:03 comments1907
Поділіться публікацією:








Американська технологічна компанія Amazon стала використовувати роботів для доставки товарів

Компанія Amazon розширила програму тестування доставки роботами Scout. Раніше — протягом декількох місяців — вона тестувала таку доставку недалеко від своєї штаб-квартири в окрузі Снохоміш, штат Вашингтон, а тепер почала використовувати Scout для доставки у місті Ірвін, штат Каліфорнія.

Як передає The Verge, спочатку буде використовуватися невелику кількість невеликих шестиколесных роботів Scout — вони будуть доставляти посилки в будні в денний час. Кожного робота, як зазначається, повинен супроводжувати співробітник Amazon; при цьому Scout повністю автономний — роботи самі здійснюють навігацію та доставку.


Згідно з Amazon, роботи повинні бути органічно інтегровані в систему доставок. Так, Scout використовуються лише у разі, якщо це розумно з точки зору логістики; в інших випадках замовлення доставляють звичними способами.

Amazon тестує роботів Scout протягом кількох місяців, застосовуючи як тестування в реальних умовах, так і з використанням цифрових симуляцій міст. При цьому дані роботи — не єдині у Amazon: так, компанія також розробляє сервіс доставки дрона Prime Air.

Як повідомляло видання "Коментарі", пристрої компанії Amazon безкоштовно збирають китайські школярі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!