Головна Новини HI-tech роботи Робот-медсестра Moxi почала працювати в одній з клінік США
commentss НОВИНИ Всі новини

Робот-медсестра Moxi почала працювати в одній з клінік США

Успішно пройшовши бета-тестування, робот Moxi буде доглядати за пацієнтами однієї з клінік Техасу

11 жовтня 2019, 17:28 comments3204
Поділіться публікацією:
Робот-медсестра Moxi почала працювати в одній з клінік США

Diligent Robotics, компанія, яка працює над технологіями у сфері AI і створює соціально інтелектуальних роботів, оголосила про випуск свого першого продукту, лікарняного робота на ім'я Moxi. Пройшовши успішне тестування, робот уже почав працювати в одній з техаських клінік.

Поряд з оголошенням про доступність Moxi на ринку, Diligent Robotics також оголосила про те, що вона зібрала початкове фінансування в розмірі 3 млн. доларів для запуску Moxi. Раунд проводився спільно з True Ventures і Ubiquity Ventures і включав в себе інвестиції Next Coast Ventures, Capital Factory, Pathbreaker Ventures, Boom Capital, Grit Ventures і додаткових інвесторів-ангелів. 

Заснована в 2017 році, компанія Diligent Robotics швидко стала лідером в області соціальної робототехніки як перша компанія, яка створила робота з можливостями соціального інтелекту і мобільними маніпуляціями, які допомагають людям в їх трудовому середовищі. У минулому році Diligent Robotics запустила Moxi в рамках бета-тестування, яке проходило в чотирьох клініках США. Після позитивних результатів випробувань Moxi, Diligent Robotics завершила бета-фазу і в даний час виводить Moxi на ринок з постійними лікарняними партнерами.

Соціально-інтелектуальні мобільні роботи вже довгий час вважаються одною з відповідей на хронічний дефіцит медсестер у США. За даними Бюро статистики праці, попит на медсестер у США зросте з 2.7 млн у 2014 році до 3,2 млн у 2024 році, збільшившись на 16%.

Як повідомляло видання "Коментарі", роботи будуть обслуговувати гостей на Олімпіаді у Токіо.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!