Головна Новини HI-tech роботи Роботи-аватари допоможуть японцям здійснювати покупки з дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Роботи-аватари допоможуть японцям здійснювати покупки з дому

Японська авіакомпанія ANA Holdings Inc створила роботів-аватарів, які допоможуть здійснювати покупки з дому

5 грудня 2019, 14:15 comments1947
Поділіться публікацією:
Роботи-аватари допоможуть японцям здійснювати покупки з дому

Японська авіакомпанія ANA Holdings Inc відкрила перший в світі магазин, де клієнти можуть робити покупки віддалено за допомогою робота-аватар.
Кілька колоноподібних роботів висотою 1,5 метра будуть перебувати в "магазині аватарів" до 24 грудня в торговому центрі в токійському районі Ніхомбаші у співпраці з великим оператором універмагу Isetan Mitsukoshi Holdings Ltd.
Клієнти, що використовують комп'ютери, можуть керувати роботом під назвою "newme" з будь-якої точки країни і робити покупки в магазині подарунків, так ніби вони були б там.
Робот оснащений монітором розміром з планшет у верхній частині корпусу, який відображає вираз обличчя клієнта в режимі реального часу і переміщається по магазину на колесах.
TX2twbdtTz1I0VPBw8eC5k6Bv.jpg
Для використання цієї послуги потрібна онлайн-реєстрація, повідомляє компанія ANA. Вона планує представити в Японії до 1000 роботів-аватарів, в тому числі 100 в діловому і комерційному районі Ніхомбаші, до Олімпіади та Паралімпійських ігор в Токіо.
ANA сподівається розвивати аватарные технології як потенційну основу своїх майбутніх доходів. Компанія має намір використовувати їх для надання нових послуг, таких як догляд за хворими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!