Головна Новини HI-tech роботи На виставці CES 2020 представили унікальний "робо-м'яч"
commentss НОВИНИ Всі новини

На виставці CES 2020 представили унікальний "робо-м'яч"

Samsung представила маленького домашнього робота на виставці CES 2020

8 січня 2020, 13:19 comments2160
Поділіться публікацією:
На виставці CES 2020 представили унікальний "робо-м'яч"

Компанія Samsung представила крихітну роботизовану кульку Ballie, який нагадує міні-модель дроїда BB-8 з "Зоряних воєн" на виставці CES 2020. Він оснащений камерами і може супроводжувати вас вдома. Samsung розповіла про всілякі способи взаємодії Ballie з мешканцями будинку.

Компанія стверджує, що Ballie може стати домашнім помічником, консультантом з фітнесу і навіть другом для дітей або домашніх тварин. Наприклад, він може активувати пристрої "розумного" будинку, такі як пилососи-роботи, коли вирішить, що потрібно прибрати.

У соціальних мережах пристрій вже порівнювали з роботами-компаньйонами з декількох фільмів, включаючи BB-8 з останніх фільмів по всесвіту Star Wars. "Ballie нагадав мені щось середнє між іграшкою Sphero і R2-D2 через звуки, які він видає", — сказав Саймон Брайант з дослідницької компанії Futuresource. 

St-mHeF24hiVE4x5Ym21aKOtu.png

Персональні роботи є перспективною тенденцією у всій галузі роботизованої техніки. Є інформація, що Amazon працює над власним домашнім роботом, який зможе взаємодіяти з користувачами будинку. Видання Bloomberg вперше повідомило подробиці про роботів Amazon в 2018 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung розробила віртуальну клавіатуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!