Головна Новини HI-tech роботи Роботи доставляють продукти у заражені регіони Китаю
commentss НОВИНИ Всі новини

Роботи доставляють продукти у заражені регіони Китаю

За допомогою інтелектуальної логістики китайці намагаються зменшити ризик зараження ще більшої кількості людей

5 лютого 2020, 17:30 comments2611
Поділіться публікацією:
Роботи доставляють продукти у заражені регіони Китаю

Під час спалаху коронавіруса логістичні роботи відіграють величезну роль у забезпеченні безперебійної роботи ланцюжка поставок матеріалів в деяких найбільш постраждалих районах Китаю. Згідно з офіційною заявою WeChat від Jingdong Logistics, технології в даний час грають важливу роль в її дистриб'юторській мережі. Маючи "розумні" склади і безпілотники для розподільних роботів, "розумних" супермаркетів і торгових прилавків, JD Logistics бореться з епідемією на багатьох заражених територіях.

Компанія JD Logistics в даний час має більше 70 інтелектуальних складів по всьому Китаю, де такі роботи, як Earth Wolf, Sirius і AGV працюють цілодобово, щоб задовольнити потреби у великому розподілі. JD Logistics обслуговує вісім великих економічних кіл в Китаї, включаючи дельту річки Янцзи, Пекін-Тяньцзінь-Хебей та інші. Інтелектуальні логістичні послуги в даний час відіграють важливу роль у забезпеченні безперебійної роботи в умовах епідемії коронавіруса.

MNMIW9DCROq1tvN5hfJsrT0hS.jpg

З допомогою роботів JD Logistics змогла успішно знизити ймовірність зараження, не допускаючи попадання персоналу в найбільш постраждалі райони. JD Logistics розгорнула додаткових роботів в регіоні Ухань. Компанія також створила інтелектуальні розподільні станції в містах Хух-Хото та Гуйян. Використовуючи роботів, JD Logistics змогла послідовно доставляти матеріали і виконувати замовлення, необхідні для боротьби зі смертельним коронавірусом, без ризику зараження ще більшої кількості людей. Компанія вже планує використовувати безпілотні літальні апарати для безпечної доставки матеріалів в Шеньсі, Хебей, Цзянсу і в райони, що знаходяться на карантин.

Як повідомляло видання "Коментарі", дрони змушують китайців залишатися вдома.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!