Головна Новини HI-tech роботи У Тунісі дотримання карантину контролюють роботи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тунісі дотримання карантину контролюють роботи

Роботи P-Guard обслуговуються дистанційно, а також мають кілька інфрачервоних і тепловізійних камер

3 квітня 2020, 01:15 comments2207
Поділіться публікацією:
У Тунісі дотримання карантину контролюють роботи

Влада Тунісу розгорнула роботів для забезпечення карантину у країни й запобігання поширенню коронавіруса. У серії відеороликів, які були широко поширені в соціальних мережах, до тунісців звернулися автомобілі з дистанційним управлінням, які запитували, чи знають вони про правила карантину.

На одному з відеороликів, який схожий на сцену з науково-фантастичного фільму, один з роботів стикається з чоловіком, коли він виходить на порожню вулицю в столиці Тунісу. Робот засуджує чоловіка, питаючи: "Ви знаєте про карантин?" і вимагає сказати, куди чоловік іде. Після того, як він пояснив, що збирається купити сигарети, робот каже йому: "Підіть возьмити сигарет і йдіть додому. Поспішайте!" В іншому відео жінці кажуть: "Всі повинні застосовувати публічні карантинні процедури і не виходити зі своїх будинків, щоб обмежити поширення інфекції".


За словами виробників, роботи P-Guard обслуговуються дистанційно і використовують кілька інфрачервоних камер, лазерну телеметричну систему і тепловізійні камери. Як повідомляють місцеві ЗМІ, роботи були використані по всій столиці Міністерством внутрішніх справ після того, як 22 березня був введений карантин.

Як повідомляло видання "Коментарі", в ірландських лікарнях працюватимуть роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!