Головна Новини HI-tech роботи Сільськогосподарські роботи займуться дезінфекцією вулиць
commentss НОВИНИ Всі новини

Сільськогосподарські роботи займуться дезінфекцією вулиць

Використання сільськогосподарських роботів для дезінфекції вулиць зможе зменшити ризик для людей

9 квітня 2020, 17:46 comments1523
Поділіться публікацією:
Сільськогосподарські роботи займуться дезінфекцією вулиць

Компанія XAG, виробник дронів і роботів, що спеціалізується на обприскуванні для сільськогосподарського сектора, поставляє свої машини для дезінфекції вулиць. За оцінками, XAG надала уряду Китаю більш ніж 2600 безпілотників для дезінфекції областей, заражених коронавірусом.

Ще одним інструментом, розробленим XAG, є автономний автомобіль під назвою R80. Цей невеликий транспортний засіб допомагає отримати доступ до областей з високим ризиком зараження, не наражаючи на небезпеку людей, оскільки його використання замінює ручні обприскувачі.

Спочатку розроблений як сільськогосподарський робот, R80 також може застосовуватися в різних сценаріях, таких як дезінфекція. XAG модифікувала його, щоб забезпечити резервуаром з 80-літровим дезинфікуючим засобом і високошвидкісним інтелектуальним розпилювачем JetSprayer на 360 градусів. XAG R80 призначений для віддаленого управління і моніторингу. Його технологія дає можливість маневрувати в обмежених умовах, самостійно уникати перешкод, адаптувати дезінфікуючий засіб для зрошення під різними кутами і в відповідності з потребами.

Безпілотники і роботи XAG R80 є прикладами автономних транспортних засобів, які допомагають дезінфікувати заражені ділянки, не піддаючи людей дії вірусу.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Тунісі дотримання карантину контролюють роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!