Головна Новини HI-tech роботи Роботи будуть доставляти їжу британським медикам
commentss НОВИНИ Всі новини

Роботи будуть доставляти їжу британським медикам

Деякі медики у Великобританії працюють по 80 годин на тиждень

27 квітня 2020, 17:30 comments1453
Поділіться публікацією:
Роботи будуть доставляти їжу британським медикам

Співробітники Національної служби охорони здоров'я в місті Мілтон-Кінс на південному сході Великобританії отримали в розпорядження роботів, які зможуть доставляти їжу з магазинів замість людей. Про це повідомили в видання Bangkok Post.

Деякі медичні працівники у Великобританії в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19 працюють по 80 годин в тиждень (10 годин в день) і не встигають навіть сходити в магазин за продуктами. Тому в компанії Starship, яка виробляє роботів, вирішили допомогти медикам.

По дизайну роботи нагадують гладкі білі пластикові коробки на 6 чорних коліщатках. Вони можуть перевозити кілька сумок з продуктами, а в Мілтон-Кінс сучасні гаджети працюють вже протягом двох років. В умовах карантину "автопарк" роботів збільшився до 70 одиниць.

Примітно, що роботами користуються не тільки медики, у яких немає часу на відвідування магазину, але і прості британці, які знаходяться на самоізоляції і вважають за краще не виходити з дому навіть за продуктами.

Як повідомляв портал "Коментарі", 99-річний британець зібрав 5 мільйонів доларів для лікарів за ходьбу навколо свого будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!