Головна Новини HI-tech роботи Бариста-робот чемно і швидко готує понад 60 видів кави в Південній Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

Бариста-робот чемно і швидко готує понад 60 видів кави в Південній Кореї

Серед безлічі переваг робот-бариста не може заразити коронавірусом

26 травня 2020, 00:39 comments3121
Поділіться публікацією:
Бариста-робот чемно і швидко готує понад 60 видів кави в Південній Кореї

В одному з кафе Південної Кореї з'явився незвичайний робот-бариста, який вміє чемно і швидко готувати більше 60 видів кави для клієнтів. Про це повідомили у виданні Reuters.

"Ось ваш мигдальний латте. Будь ласка, насолоджуйтеся", — виражає ввічливість робот, коли клієнт забирає напій з підноса, встановленого всередині капсульного робота.

В умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19 по всьому світу додатковою перевагою такого співробітника вважається неможливість зараження коронавірусом. Причому ні сам не може захворіти, ні заразити клієнтів.

Директор з досліджень компанії Vision Semicon, яка розробила робота-баристу, такі рішення допомогли б людям дотримуватися соціальне дистанціювання у громадських місцях. За його словами, робот вміє вправно переміщатися між столами, які розставлені по особливій системі.

Готує каву і сервірує піднос спеціальна роботизована рука. Робот може приготувати більше 60 видів кави і доставити їх клієнтам прямо до столиків. А ще він самостійно розраховує кращі маршрути пересування в приміщенні.

Як повідомляв портал "Коментарі", пандемія і бізнес: Aston Martin звільнив гендиректора. Його місце займе CEO Mercedes-AMG.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!