Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск продемонстрував корабель для польотів на Марс
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск продемонстрував корабель для польотів на Марс

Представлений Маском космічний корабель здатний доставити на Марс сто осіб

30 вересня 2019, 17:09 comments2949
Поділіться публікацією:
Ілон Маск продемонстрував корабель для польотів на Марс

Ілон Маск планує відправити пілотовану місію на Марс в 2025 році. Компанія SpaceX представила багаторазовий космічний корабель.

Генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск продемонстрував космічний корабель Starship, який може перевозити людей та вантажі на Місяць або Марс і назад. Останні розробки Маск представив в ніч на неділю, 29 вересня. Ця подія сталася на стартовому майданчику космодрому в американському штаті Техас. Космічний корабель, крім Марса, може також вирушати в будь-яке інше місце в Сонячній системі. Корабель може прийняти на борт екіпаж чисельністю в сто осіб. Також він здатний переносити велику кількість вантажу, тому на Місяці і на Марсі можуть бути побудовані міста, повідомляється на сторінці компанії SpaceX в Twitter.


Ілон Маск вже давно оголосив про свої плани колонізувати Червону планету. Підприємець має намір переселити на Марс мільйон осіб. Вже у 2025 році, згідно з планами, представленими в 2016 році, перші люди зможуть полетіти до Марсу. При цьому експерти американського космічного агентства NASA вважають, що перша пілотована місія на Марс може відбутися тільки в 2030-х роках.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск зіллє воєдино мозок людини і комп'ютер.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!