Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск показав корабель Starship зсередини
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск показав корабель Starship зсередини

Винахідник Ілон Маск показав коротке відео з вантажного відсіку Starship

3 жовтня 2019, 11:04 comments4054
Поділіться публікацією:
Ілон Маск показав корабель Starship зсередини

Ілон Маск поділився кадрами, знятими в космічному кораблі, який призначений для перевезення пасажирів на Марс. Мільярдер поділився коротким відео всередині величезного вантажного відсіку корабля Starship.

"Всередині вантажного відсіку космічного корабля. Резервуари для колекторів, встановлені у верхній частині, щоб компенсувати вагу двигуна ззаду", — повідомив Маск на своїй сторінці в Twitter.

Хоча Маск покладає великі надії на цю ракету, експерти NASA злегка остудити екстравагантні плани підприємця про колонізації Марса. Вони заявили, що перша пілотована подорож на Марс не відбудеться раніше, ніж через десять років. На їхню думку проект Маска просто з області фантастики.

Девід Уайтхаус, колишній науковий кореспондент BBC, розповів: "Ілон Маск говорив про те, що через кілька років тисячі людей вирушать на Марс... Цього не відбудеться найближчим часом. Коли ми приземлимося на Марсі? Точно не в 2020-х роках". Він пояснив, що з позиції сьогоднішнього дня набагато більше перспектив має висадка і подальша колонізація Місяця. Але відправка великої групи людей на Марс поки не представляється можливим.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск продемонстрував корабля для польотів на Марс




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!