Головна Новини HI-tech космос Космічні ракети почнуть друкувати на 3D-принтері
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічні ракети почнуть друкувати на 3D-принтері

Стартап Relativity Space має намір стати лідером у створенні ракет з допомогою 3D-друку

18 жовтня 2019, 14:30 comments1649
Поділіться публікацією:
Космічні ракети почнуть друкувати на 3D-принтері

Стартап Relativity Space готовий об'єднати потужність штучного інтелекту і 3D-друку для створення ракети. Компанія володіє великими металевими 3D-принтерами, які роблять це реальністю.
Ракети, які будуть тут створюватися, відрізнятимуться від традиційних. Крім того, стартап стверджує, що ракети повинні бути здатні транспортувати супутники середнього розміру.
Розробники стартапу переосмислили спосіб створення ракети і зосередилися на виробництві деталей, зберігаючи при цьому зайнятість 3D-принтерів вдень і вночі, щоб досягти вражаючих результатів.
Тім Елліс (Tim Ellis), генеральний директор і співзасновник) Relativity Space, зазначив, що у них скоро буде більш великий 3D-принтерів, які будуть робити великі ракети за один раз.
Мета
Relativity Space — зробити ракети з 3D-печаткою основною технологією, яка допоможе транспортувати важливу інфраструктуру на Марс і назад. Незважаючи на те, що такі компанії, як SpaceX і Blue Origin, використовують 3D-принтери, Relativity Space мають намір монополізувати такий метод розробки ракет і отримати максимальну вигоду з технології 3D-друку.
Як повідомляло видання "Коментарі",
вчені вперше виростили м'ясо в космосі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!