Головна Новини HI-tech космос Космічне агентвто NASA почне вивчати околиці Сонячної системи
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічне агентвто NASA почне вивчати околиці Сонячної системи

Команда дослідників представила NASA проект зонда для міжзоряного дослідження

4 листопада 2019, 17:01 comments1453
Поділіться публікацією:
Космічне агентвто NASA почне вивчати околиці Сонячної системи

Люди змогли дослідити більшу частину Сонячної системи, але їм ще багато що належить зробити для вивчення за міжзоряним кордоном. Можливо, прорив станеться вже найближчим часом, оскільки команда дослідників, пов'язаних з NASA, готується представити свою ідею космічному агентству в рамках проекту Interstellar Probe. Дослідники з Лабораторії прикладної фізики Джона Хопкинса планують відправити зонд в міжзоряний простір.

Згаданий зонд не буде першим штучним міжзоряним об'єктом, оскільки Voyager 1 і 2 змогли вийти за межі Сонячної системи. Обидва зонди, як і раніше, відправляють дані через Глибоку Космічну Мережу. Але вони оснащені лише інструментами для дослідження планет, тому не дають докладного розуміння незвіданого кордону. На думку Понтуса Брандта, співробітника Лабораторії прикладної фізики, новий космічний корабель буде першим явним кроком людства в міжзоряний простір.

Дослідники представлять новий зонд NASA. У разі успіху, місія може початися в 2030 році. Космічний корабель буде важити 1700 фунтів і буде запущений в космос на борту нової ракети космічної системи запуску (SLS) NASA, яка все ще перебуває в стадії розробки.

Передбачається, що космічний корабель подолає 92 мільярди миль від Землі менше ніж за 15 років, в той час як Voyager 1 і 2 зможуть подолати 13 мільярдів миль за 40 років. Зонд також зможе розповісти про те, як Сонячна система виглядає зовні.

Понтус Брандт впевнений, що ця ініціатива відкриє нову еру в освоєнні космосу і допоможе людству йти туди, де досі не було жодної людини.

Як повідомляло видання "Коментарі", США розробляють космічну систему протиракетної оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!