Головна Новини HI-tech космос Компанія SpaceX провела успішні випробування двигунів Crew Dragon
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія SpaceX провела успішні випробування двигунів Crew Dragon

Після невдалих тестів, які проходили навесні, компанія SpaceX успішно завершила черговий раунд випробувань космічного корабля Crew Dragon

14 листопада 2019, 18:21 comments1452
Поділіться публікацією:
Компанія SpaceX провела успішні випробування двигунів Crew Dragon

Компанія SpaceX успішно завершила черговий раунд випробувань реактивних двигунів космічного корабля Crew Dragon. Нагадаємо, що випробування, які проходили у квітні, завершилися загорянням Crew Dragon. 
SpaceX провела випробування в районі Landing Zone 1 на станції ВПС США біля мису Канаверал у Флориді. Спочатку були запущені два з шістнадцяти двигунів Draco Crew Dragon. Ці двигуни будуть використовуватися для маневрування та управління космічним кораблем, а також для його переорієнтації. Потім команда Crew Dragon запустила вісім двигунів SuperDraco, які будуть відповідати за прискорення космічного корабля від ракети-носія протягом дев'яти секунд.
Після цього двигуни Draco і двигуни SuperDraco запускалися в тій же послідовності, що і у випадку, коли космічний корабель повинен буде переорієнтуватися в польоті і повернутися в атмосферу. Ці тести допомогли SpaceX і NASA перевірити систему запуску Crew Dragon перед запланованою демонстрацією польоту корабля. Однак до того, як ця демонстрація відбудеться, і NASA, і SpaceX повинні ознайомитися з даними цих випробувань, виконати перевірки обладнання і провести тест системи переривання польоту.
Як повідомляло видання "Коментарі", SpaceX успішно запустила в космос нові супутники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!