Головна Новини HI-tech космос Ракета компанії SpaceX вибухнула під час випробувань
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракета компанії SpaceX вибухнула під час випробувань

Ракета SpaceX Starship вибухнула під час випробувань на полігоні в Техасі

21 листопада 2019, 14:38 comments2534
Поділіться публікацією:








Ракета компанії SpaceX вибухнула під час випробувань

Тестова версія ракети компанії SpaceX Starship, частково вибухнула під час наземних випробувань в Техасі. Прямі трансляції, створені місцевими космічними ентузіастами, зафіксували цей збій в режимі реального часу сьогодні вдень.

Вибух стався, коли SpaceX проводила тести з космічним кораблем на випробувальному полігоні компанії в Бока Чіка, штат Техас. Місцеві прямі трансляції показували, що Starship періодично випускав газ протягом дня, що вказувало на те, що проводилися випробування.


"Мета сьогоднішнього випробування полягала в тому, щоб максимально підвищити тиск в системах, тому результат не був цілком несподіваним. Не було жодних травм, і це не серйозний удар", — заявив представник компанії SpaceX порталу The Verge.

Цей прототип призначався для тестування конструкції космічного корабля, над яким компанія працює, щоб перевозити вантажі і людей в дальній космос, наприклад, на Місяць і Марс. Фактично, це той самий корабель, який генеральний директор SpaceX Ілон Маск продемонстрував журналістам у вересні. У той час він стверджував, що тестовий корабель міг здійснювати польоти на малих висотах протягом наступних декількох місяців і що деякі версії зорельота можуть виявитися орбіти Землі протягом шести місяців.

Тепер цей графік майже напевно зміститься. Після вибуху Маск вказав у Twitter, що SpaceX більше не буде літати на цьому конкретному прототипі і замість цього буде проводити льотні випробування з більш сучасною моделлю, яку компанія збиралася побудувати.

Як повідомляло видання "Коментарі", космос визнали оперативним простором для військ НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!