Головна Новини HI-tech космос Ракета Falcon 9 успішно доставила на орбіту телекомунікаційний супутник
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракета Falcon 9 успішно доставила на орбіту телекомунікаційний супутник

Ракета-носій SpaceX Falcon 9 успішно доставила на орбіту телекомунікаційний супутник JCSAT-18 / Kacific1

17 грудня 2019, 12:39 comments1588
Поділіться публікацією:








Ракета Falcon 9 успішно доставила на орбіту телекомунікаційний супутник

Ракета-носій SpaceX Falcon 9 успішно вивела супутник зв'язку JCSAT-18 / Kacific1 на орбіту. Супутник використовується спільно сінгапурським стартапом Kacific Broadband Satellites, який відзначає свій перший запуск, і японським оператором Sky Perfect JSAT.

За даними веб-сайту Kacific, супутник буде працювати в діапазоні частот Ka-діапазону і буде пропонувати інтернет-послуги 25 країнам Азіатсько-Тихоокеанського регіону, включаючи сільські райони. Супутник був побудований компанією Boeing, а Kacific і JSAT розділили вартість платформи. Як повідомляє SpaceNews, половина супутника JSAT включає в себе корисні дані зв'язку JCSAT-18.


Очікується, що після запуску на Falcon 9 Kacific 1 вийде на геостаціонарну орбіту приблизно в 42 000 км над екватором. Ця орбіта дозволить супутнику забезпечувати постійне покриття в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Раніше в цьому місяці Kacific оголосила, що отримала нове фінансування в розмірі 160 мільйонів доларів США від Азіатського банку розвитку (АБР) і GuarantCo, організації, яка інвестує в інфраструктуру. SpaceNews додав, що коли Kacific вперше замовив Kacific-1 у Boeing в 2017 році, виникли побоювання, що Boeing може втратити замовлення через фінансові труднощі. Тим не менш, Kacific фінансував супутник в короткостроковій перспективі, використовуючи кредити і дотримуючись довгострокової інвестиційної стратегії.

Як повідомляло видання "Коментарі", SpaceX доставить на МКС канабіс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!