Головна Новини HI-tech космос Маск повідомив, коли відправить астронавтів на МКС
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск повідомив, коли відправить астронавтів на МКС

Компанія SpaceX планує відправити астронавтів на МКС у другому кварталі 2020 року

20 січня 2020, 16:06 comments1679
Поділіться публікацією:
Маск повідомив, коли відправить астронавтів на МКС

Ілон Маск заявив, що компанія SpaceX планує відправити астронавтів NASA в космос в період з квітня по червень цього року. Місія, яка отримала назву Demo-2 доставить екіпаж на Міжнародну космічну станцію. Швидше всього, обладнання буде готове в першому кварталі в кінці лютого, але не пізніше березня. Імовірно, що перший запуск екіпажу відбудеться у другому кварталі.

Початковий план NASA полягав у тому, щоб відправити астронавтів у космос на пару тижнів, але тепер агентство розглядає питання про те, щоб залишити їх на МКС для проведення досліджень на більш тривалий термін. Адміністратор космічного агентства Джим Бриденстайн повідомив, що подовжена місія вимагає деякої додаткової підготовки екіпажу.

Космічне агентство NASA заплатило компанії SpaceX більш 3,1 мільярда доларів, після того як остання виграла контракт на виконання пілотованих місій для агентства в 2014 році. Як тільки ці місії почнуться, NASA також буде платити приватній компанії 55 мільйонів доларів за кожного астронавта, який вирушить в рейс.

У 2011 році NASA закрило свою програму Space Shuttle. Якщо майбутня місія SpaceX буде успішною, агентству можна буде менше покладатися на інші країни, а також заощадити на майбутніх запусках.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ілона Маска успішно випробувала систему порятунку космонавтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!