Головна Новини HI-tech космос SpaceX посилено готується до старту перших космічних туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

SpaceX посилено готується до старту перших космічних туристів

Компанія SpaceX відправить першу групу з чотирьох туристів на орбіту в наступному році

19 лютого 2020, 15:26 comments1557
Поділіться публікацією:
SpaceX посилено готується до старту перших космічних туристів

Компанія Space Adventures уклала угоду зі SpaceX про політ приватних осіб на борту корабля Crew Dragon в космос. Це дасть можливість чотирьом особи побити світовий рекорд висоти космічного польоту приватної особи і побачити планету Земля так, як нікому не вдавалося з часів реалізації програми Gemini.

Якщо сторони досягнуть остаточного успіху в переговорах, ця місія стане першим досвідом космічного туризму, який буде повністю забезпеченим американськими технологіями. Приватні особи будуть літати на борту повністю автономного космічного корабля Crew Dragon, запущеного ракетою Falcon 9 компанії SpaceX. Також SpaceX буде використовувати цю ракету і корабель для доставки астронавтів NASA на Міжнародну космічну станцію.

"Ця історична місія прокладе шлях до того, щоб зробити космічні польоти можливими для всіх людей, які мріють про них, і ми раді працювати з командою Space Adventures у цій місії", — сказала Гвінн Шотвелл, президент і головний операційний директор SpaceX.

Компанія Space Adventures вже має досвід відрядження в космос туристів. Раніше вона організувала подорож семи приватних осіб на МКС на російських кораблях "Союз". Скільки буде коштувати квиток на Crew Dragon для польоту в космос поки не повідомляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", ракета SpaceX зазнала аварії над морем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!