Головна Новини HI-tech космос Відомий прихильник "пласкої Землі" розбився на саморобній ракеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий прихильник "пласкої Землі" розбився на саморобній ракеті

Американець Майк Хьюз намагався з допомогою саморобної ракети довести, що Земля пласка

24 лютого 2020, 10:32 comments4163
Поділіться публікацією:








Відомий прихильник "пласкої Землі" розбився на саморобній ракеті

Американський пілот загинув при спробі запуску саморобної ракети в каліфорнійській пустелі. "Божевільний" Майк Хьюз, 64 роки, здійснив аварійну посадку своєї парової ракети незабаром після зльоту під Барстоу в суботу. Відеоролик у соціальних мережах показує, як ракета запускається в небо, а потім падає на землю. Хьюз був добре відомий своєю вірою в те, що Земля пласка. Він сподівався довести свою теорію, вирушивши в космос.

Суботній запуск, як повідомляється, був знятий у рамках "Домашніх астронавтів", нового серіалу про аматорські ракети, який буде показаний на американському науковому каналі. Проект повинен був бути виконаний з обмеженим бюджетом. За повідомленням Space.com з допомогою свого партнера Уолдо Стейкса Хьюз намагався досягти висоти 1525 м на своїй ракеті з паровим приводом. Ракета використовувала пар, що викидався через сопло, для приведення в рух. Божевільний Майк і його помічники побудували саморобну ракету на своєму задньому дворі, витративши близько 18 000 доларів.


На відео з запуском можна побачити парашут, що знаходиться на ракеті, мабуть, розгорнутий занадто рано, через кілька секунд після зльоту. У Twitter Науковий Канал сказав, що Хьюз помер, переслідуючи свою мрію. Департамент шерифа округу Сан-Бернардіно заявив, що його офіцерів викликали на запуск ракети близько 14:00 за місцевим часом в суботу. Офіс шерифа повідомив, що "чоловік був оголошений мертвим після того, як ракета впала у відкритій пустелі".

Майк Хьюз потрапив у заголовки новин на міжнародному рівні, коли він оголосив про свій намір довести свою теорію про те, що Земля плоска. У березні минулого року Хьюз подолав висоту в 570 м, перш ніж розгорнути свої парашути і здійснити не дуже м'яку посадку. У 2002 році він встановив світовий рекорд Гіннеса за найдовший стрибок на лімузині — більше 31 метра на лімузин Lincoln Town Car.

qoAr3nCgGjbY_DPTR6s3veQmX.jpg

Як повідомляло видання "Коментарі", американець вирішив битися з екс-дружиною на японських мечах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!