Головна Новини HI-tech космос NASA оголосило про новий набір астронавтів
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA оголосило про новий набір астронавтів

Після завершення навчання і програми відбору, нові астронавти зможуть почати роботу в рамках космічної місії Artemis

2 березня 2020, 14:23 comments2078
Поділіться публікацією:
NASA оголосило про новий набір астронавтів

NASA готується до запуску в цьому році американських астронавтів на американських ракетах з американської землі. У зв'язку з цим агентство повідомляє, що приймає заявки з 2 по 31 березня для наступного класу астронавтів покоління Artemis.

З 1960-х років NASA відібрало 350 осіб для навчання в якості кандидатів у космонавти для своїх все більш складних місій по дослідженню космосу. Тепер же в рамках місії Artemis, а також ряду інших проектів, космічному агентству потрібні нові астронавти.

До основних вимог, що пред'являються до кандидатів, відносяться громадянство США і ступінь магістра в галузі STEM, включаючи інженерні, біологічні, фізичні, комп'ютерні або математичні галузі, в акредитованому навчальному закладі. 

Кандидати також повинні мати як мінімум два роки відповідного професійного досвіду або як мінімум 1000 годин командного часу на реактивних літаках. Кандидати-космонавти повинні успішно пережити тривалий космічний політ. Тільки після цього їх визнають придатними до роботи в рамках місії Artemis. NASA планує відібрати новий клас кандидатів у космонавти в середині 2021 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", астронавти вперше в історії спекли в космосі печиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!