Головна Новини HI-tech космос Семикласник придумав ім'я для п'ятого марсохода NASA
commentss НОВИНИ Всі новини

Семикласник придумав ім'я для п'ятого марсохода NASA

Його планують запустити вже в цьому році.

6 березня 2020, 23:51 comments1529
Поділіться публікацією:
Семикласник придумав ім'я для п'ятого марсохода NASA

П'ятий марсохід NASA отримав офіційну назву Perseverance, що перекладається з англійської мови як "Наполегливість". Про це повідомили на офіційному сайті Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору.

Таку оригінальну назву придумав американський учень сьомого класу Алекс Мейтер, який живе в штаті Вірджинія. Їм з сім'єю подарували можливість спостерігати запуск цього марсохода з мису Канаверал вже влітку 2020 року.

Марсохід збере зразки з поверхні "червоної планети" і доставить їх на Землю. Заступник керівника наукового підрозділу NASA Томас Цурбухен заявив, що такого успіху не можна було досягти без наполегливості.

Цей марсохід стане першим апаратом, який збере з Марса зразки, які потім потраплять на Землю. Подібних успіхів в науці і вивченні Сонячної системи не можна досягти без двох важливих речей — цікавості і наполегливості.

Як повідомляв портал "Коментарі", Арнольд Шварценеггер подав до суду на російську компанію за використання його образу для створення робота-няньки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!