Головна Новини HI-tech космос NASA зупиняє роботу своїх космічних центрів
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA зупиняє роботу своїх космічних центрів

Зупинка роботи космічних центрів NASA може перешкодити своєчасній відправці астронавтів на Місяць

20 березня 2020, 13:56 comments1952
Поділіться публікацією:
NASA зупиняє роботу своїх космічних центрів

Космічне агентство NASA закриває два своїх космічних центра, щоб допомогти запобігти поширенню коронавіруса. Американське космічне агентство заявило, що призупинить роботу на своєму підприємстві в Міхуді в Новому Орлеані, де будується ракету для польоту на Місяць і система космічного запуску. Космічний центр Stennis в Міссісіпі, де випробовується ракетний прискорювач, також тимчасово закрито. Це може затримати місію NASA по відправці астронавтів на Місяць в 2024 році.

В даний час у США зареєстровано понад 11 000 підтверджених випадків захворювання коронавірусом, в тому числі один відомий випадок в космічному центрі NASA Stennis. "NASA тимчасово призупинить виробництво і тестування системи Space Launch System та обладнання Orion", — сказав адміністратор агентства Джим Бриденстайн. На робоче місце допускаються тільки ті, хто займається безпекою і критично важливою інфраструктурою.

Затримки вплинуть на виробництво і випробування системи космічного запуску і Orion, капсули, яка доставить астронавтів на Місяць. NASA поставило за мету посадку на Місяць до кінця 2024 року. Випробувальний політ без будь-яких космонавтів на борту також може бути відкладений до 2021 року. Ще одна установа NASA, Космічний центр ім. Кеннеді у Флориді, в даний час працює. Це місце створення всюдихода Perserverance, який повинен вирушити на Марс цього літа, щоб знайти ознаки давнього життя і зібрати зразки каменів і грунту.

Як повідомляло видання "Коментарі", марсохід NASA отримав офіційну назву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!