Головна Новини HI-tech космос Супутники Ілона Маска були сфотографовані в космосі
commentss НОВИНИ Всі новини

Супутники Ілона Маска були сфотографовані в космосі

Поїзд супутників Starlink був сфотографований одним з астронавтів на МКС

21 квітня 2020, 14:14 comments6639
Поділіться публікацією:
Супутники Ілона Маска були сфотографовані в космосі

Астронавт на Міжнародній космічній станції зробив унікальну фотографію супутників Starlink компанії SpaceX. Фотографія була зроблена в космосі, коли супутники проносилися повз МКС.

Поїзд супутників Starlink, які були сфотографовані, є п'ятим запуском супутників компанії SpaceX. Джонатан Макдауелл, астроном Гарвард-Смітсонівського центру астрофізики, поділився візуалізацією даних про місцезнаходження супутників Starlink, коли була зроблена фотографія.

Starlink — це план SpaceX по створенню мережі з приблизно 12 000 малих супутників для забезпечення високошвидкісного інтернету в будь-якій точці світу. У минулому році компанія запустила 360 супутників Starlink і має намір почати пропонувати обмежене обслуговування на ранніх етапах пізніше в цьому році.

uG20F4UvHifAb5ZG9up2-NsO3.jpeg

Успішна реалізація цього проекту зробить компанію найбільшим у світі супутниковим оператором за кількістю космічних апаратів. Якщо SpaceX зможе подолати технологічні проблеми, пов'язані із створенням та розповсюдженням цієї послуги, компанія з оптимізмом зможе дивитися на свій потенційний попит і дохід.

Генеральний директор SpaceX Ілон Маск в травні заявив журналістам, що Starlink може приносити дохід в 30 мільярдів доларів на рік, або приблизно в 10 разів більше, ніж річний дохід, який він очікує від свого основного ракетного бізнесу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск особисто випробував супутниковий інтернет Starlink.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!