Головна Новини HI-tech космос Величезний астероїд наблизиться до Землі 29 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезний астероїд наблизиться до Землі 29 квітня

На фотографіях астероїд ніби одягнув захисну маску

27 квітня 2020, 23:02 comments3372
Поділіться публікацією:
Величезний астероїд наблизиться до Землі 29 квітня

Великий астероїд 1998 OR2 наближається до Землі і наблизиться максимально близько вже 29 квітня. Діаметр астероїда — 1,5 кілометра. Про це повідомили у виданні BBC.

Величезний астероїд виявили ще в 1998 році, і вже тоді вважали потенційно небезпечним для нашої планети за періодичного наближення на земній орбіті. За даними Національного управління з аэронавстике і дослідженню космічного простору (NASA), астероїд 1998 OR2 наблизиться до планети Земля вже 29 квітня, але в цей раз пролетить на безпечній відстані приблизно 6,2 мільйона кілометрів.

Астрономи з обсерваторії в Пуерто-Ріко сфотографували небесне тіло, яке на фото ніби навело захисну маску. Вчені пожартували, що астероїд знає про пандемію коронавіруса Covid-19 на планеті, повз якої скоро буде пролітати.

Астрономи також обавили, що наступного разу цей же астероїд наблизиться до Землі в 2079 року і буде в 3,5 рази ближче до нашої планеті, ніж цього разу.

Як повідомляв портал "Коментарі", PepsiCo зупинила рекламу з Регіною Тодоренко після її засудження жертв домашнього насильства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!