Головна Новини HI-tech космос Компанія SpaceX створила симулятор польоту на Crew Dragon
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія SpaceX створила симулятор польоту на Crew Dragon

Гравцям доведеться докласти зусилль, щоб успішно зістикувати Crew Dragon з МКС

13 травня 2020, 16:09 comments2564
Поділіться публікацією:
Компанія SpaceX створила симулятор польоту на Crew Dragon

Компанія SpaceX випустила онлайн-симулятор, який дасть користувачам можливість спробувати свої сили в ручному стикуванні з МКС за допомогою симулятора системи керування космічного корабля Crew Dragon. За запевненням розробників, це насправді буде досить складно.

Симулятор починається з корабля Crew Dragon, що перебуває в космосі. Попереду на користувачів очікує віртуальний відпочинок на Міжнародній космічній станції, але система стикування Crew Dragon спрямована під кутом до порту, з яким він повинен бути вирівняний. На щастя, є багато засобів управління, щоб зафіксувати положення транспортного засобу і наблизитися до станції. Але слід пам'ятати, що в космосі це не так просто, як рухатися вперед, назад або повертати. У гравця є шість ступенів свободи, щоб виконати це завдання.

Після декількох раундів симулятора користувач отримає невелике уявлення про те, що значить припаркувати космічний корабель. Головне, не поспішати і чітко слідувати інструкціям.

Справжнім астронавтам, які будуть перебувати в Crew Dragon, не потрібно вручну стикувати корабель, якщо все піде добре. Транспортний засіб призначений для автоматичного стикування з Міжнародною космічною станцією без необхідності будь-якого втручання з боку людини. Тим не менш, всі астронавти навчені брати на себе керування кораблем Crew Dragon, якщо це необхідно, і перші пасажири корабля SpaceX — астронавти NASA Боб Бенкен і Даг Херлі — будуть виконувати деякі ручні польоти під час своїх місій, просто щоб перевірити систему.

Як повідомляло видання "Коментарі", SpaceX запустила на орбіту ще 60 супутників для створення глобального інтернету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!